Helsinki Education Week
dialogue

Huoltajat: Miksi ruotsi kannattaa valita A1 kieleksi? Kielilähettiläät kertovat omia kokemuksiaan

5.11.2020 at 17:00 - 18:00 EET

Helsingissä ja monissa muissa kunnissa oppilaat aloittavat nykyisin ensimmäisen vieraan kielen opiskelun jo peruskoulun ensimmäiseltä luokalta lähtien (A1 kieli). Usein tämä kieli on englanti, mutta se voisi olla myös joku muu.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan A1 kielen valinnasta. Tilaisuus on suunnattu ennen kaikkea huoltajille, joilla on esikouluikäisiä lapsia, mutta tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Paikalla on myös Kielilähettiläitä, jotka kertovat, minkälaisia mahdollisuuksia ruotsin kieli on näille avannut.  Kielilähettiläät, jotka eivät ole äidinkieleltään ruotsinkielisiä vierailevat normaalisti kouluissa ja kertovat kielitarinansa oppilalle. Tämä on ensimmäinen vierailu, joka on suunnattu vanhemmille.

Toivomme ennakkoilmoittautumista.

Kielilähettiläät™ lanseerattiin huhtikuussa 2019 ja olemme vierailleet yli 500 ruotsin tunnilla lähes 200 koulussa. Kielilähettiläämme kertovat, miten ovat oppineet ruotsin kielen ja mitä ovia sen avulla heille on avautunut. Tavoitteena on herättää oppilaiden sisäinen motivaatio aivan uudella tavalla. Verkostossamme on noin 80 kielilähettilästä, ja lähes 10 000 oppilasta on kuullut kielilähettilään tarinan. Vastaanotto on ollut innostunutta, ja tavoitteena on rakentaa Kielilähettiläistä pysyvä osa kielenopetusta.


Meihin saa mielellään olla yhteydessä:

Jaan Siitonen

Projektijohtaja,  Kielilähettiläät

0415305531

jaan.siitonen@kielilahettilaat.fiDetails

Date: 5.11.2020

Time: 17:00 - 18:00

Event type: Dialogue

Target group: Teachers, Leaders, Parents, Educational entrepreneurs.

Contact

Contact person: Jaan Siitonen

Email: jaan.siitonen@kielilahettilaat.fi

Phone number: 0415305531

Website: https://www.kielilahettilaat.fi/