Helsinki Education Week
dialogue

Kodin ja koulun viestintä – mitä sinä siltä toivoisit?

3.11.2020 at 17:00 - 18:30 EET
Online event
people 4 / 50

Ilmiöoppimista, jatkuvaa arviointia, joustavia oppimisympäristöjä, digitaalisia oppimateriaaleja… Perusopetus elää ja kehittyy, mutta huoltajana muutoksissa voi joskus olla vaikeaa pysyä mukana. Jotta lasten ja nuorten oppimista voidaan tukea parhaalla mahdollisella tavalla niin koulussa kuin kotonakin, on tärkeää löytää toimivia viestinnän muotoja koulujen ja huoltajien välille. 

Mutta mitkä ovat juuri ne aiheet, jotka sinua huoltajana mietityttävät? Entä millaista sinun mielestäsi on hyvä ja vuorovaikutuksellinen viestintä kodin ja koulun välillä? 

Tule mukaan verkkotyöpajaan ja kerro meille, mistä perusopetukseen liittyvistä aiheista juuri sinä huoltajana haluaisit saada lisää tietoa. Työpajassa pääset kertomaan, mistä, miten ja missä kanavissa toivoisit lapsesi koulun tai oman kotikuntasi perusopetuspalveluiden sinulle viestivän.

Työpaja järjestetään Teams-ympäristössä tiistaina 3.11.2020 klo 17.00–18.30. Työpaja on suunnattu erityisesti peruskouluikäisten lasten ja nuorten huoltajille, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Huomaathan kuitenkin, että koulujen henkilökunnalle on tarjolla myös oma vastaava työpaja.

Työpajaan pääset osallistumaan oheisesta linkistä. Ilmoittauduthan osallistujaksi tämän sivun kautta, jotta työpajan työskentely voidaan sovittaa osallistujien määrälle sopivaksi.

Mikäli et pääse osallistumaan työpajaan, mutta haluaisit silti jakaa ajatuksiasi koulujen viestinnästä, voit jättää meille terveisiä koko Helsinki Education Weekin ajan täällä.

Työpaja on osa Opetushallituksen rahoittamaa Teemme tulevaisuuden tekijöitä – peruskoulu on parasta! -hanketta, jota toteuttavat yhteistyössä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun kaupungit. Viestinnällisen hankkeen tarkoituksena on lisätä huoltajien ja päättäjien ymmärrystä perusopetuksen tehtävistä ja tavoitteista sekä kehittää koulujen ja perusopetuspalveluiden viestintää. Työpajan tuloksia hyödynnetään hankkeen viestinnän suunnittelussa sekä mahdollisuuksien mukaan myös koulujen ja perusopetuspalveluiden viestinnän kehittämisessä.

***

Tyvärr ordnas detta evenemang endast på finska. Om du vill kan du dock dela dina tankar om grundskolornas kommunikation och svara på bifogade enkät.

Unfortunately this event will be organised in Finnish only. If you would like to share your thoughts regarding the communication of comprehensive schools, you can answer the attached survey.

***

Details

Date: 3.11.2020

Time: 17:00 - 18:30

Event type: Dialogue

Target group: Basic Education, Parents.

Tool for online-event: teams

Contact

Contact person: Sara Takala

Email: sara.takala@hel.fi

Phone number: 0406586979